Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Een avondklok tot bevrijdingsdag

Een avondklok tot bevrijdingsdag - 15080
Samenvatting van het artikel

Als er nu weer nieuwe maatregelen worden aangekondigd (zoals de scholen blijven dicht, we stellen een avondklok in), denk dan niet dat dit voor slechts 2 of 3 weken geldt. Want pas in de lente is er een goede kans dat het naar een echt laag niveau gaat. En zelfs als de cijfers echt de goede kant op gaan (zoals feitelijk nu al het geval is) dan wordt er gewaarschuwd voor een nieuw gevaar (de Engelse, Zuid-Afrikaanse, Braziliaanse of andere variant) die er dreigt aan te komen. Daardoor kunnen geen afgewogen beslissingen genomen worden. Lees maar:

Preview:

Al toen de eerste maatregelen van deze tweede golf werden genomen half oktober 2020 heb ik aangegeven dat je wel goed moest nadenken wat je ging doen. Want elke maatregel die je dan zou nemen zou gehandhaafd blijven tot aan de lente. Want iedereen die - en dat gebeurde gisteravond weer bij OP1...

Lees volledig artikel: Een avondklok tot bevrijdingsdag

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205