Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Het gevaar van Lansingerland

Het gevaar van Lansingerland - 14982
Samenvatting van het artikel

Als je de ontwikkeling ziet van het aandeel positieve testen in Ierland en in Zuidoost-Engeland, dan is er een stijging waar te nemen van besmettingen. En het aandeel van de nieuwe variant stijgt duidelijk. Dus extra voorzichtigheid is zeker geboden. Maar zeker ook extra voorzichtigheid bij de analyses die je maakt en de conclusies die je vervolgens trekt. Want denk maar niet dat het onderzoek in Lansingerland tot eenduidige conclusies zal leiden. Ik ben bang dat juist het tegendeel waar zal zijn.

Preview:

Gezien de ontwikkelingen in Engeland en Ierland is het terecht dat er extra aandacht gegeven wordt aan de verspreiding van de blijkbaar meer besmettelijke “Engelse variant” van het virus....

Lees volledig artikel: Het gevaar van Lansingerland

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Electorale formatie obstipatie: de cijfers - 86688