Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Nederland, het land waar de angst regeert

Nederland, het land waar de angst regeert - 14903
Samenvatting van het artikel

Het ultieme bewijs van hoe gevangen we zitten in dezelfde angstpsychose als van maart vorig jaar: 79% van de bevolking heeft begrip voor de verlenging. Voor 61% zou het zelfs nog wat strenger mogen. Wat voor effect het mediabombardement heeft, merk ik als ik in een klein winkelgebiedje van mijn vroegere woonwijk kom. Als er al mensen lopen, dan zie ik dat ze doorgaans ook nog een mondkapje buiten blijven dragen en in hun ogen, zelfs vanaf meer dan 1,5 meter afstand, zie ik hun angst.

Preview:

Let op: dit wordt geen positief stuk. Om u toch wat te laten genieten in deze sombere tijden heb ik toestemming van de fotograaf Hugo Lingeman gekregen om een serie bijzondere foto's van hem te plaatsen.  Als ik nu een inhoudelijk stuk zou gaan schrijven over datgene wat de regering nu weer...

Lees volledig artikel: Nederland, het land waar de angst regeert

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De notulen van het – Duitse – OMT compleet openbaar - 96782
De bijzondere aanpassingen van de oversterftemetingen - 96665