Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Coronabeleid RIVM met mondkapjes voor de ogen

Coronabeleid RIVM met mondkapjes voor de ogen - 17544
Samenvatting van het artikel

Vanmiddag komt het nieuwe weekbericht van het RIVM. Veel ervan valt nu al te voorspellen. De grote derde golf dreigt nu in april te komen. Daarom kan er nog geen maatregelen verzacht te worden. Maar zowel het RIVM als de regering blijven met alleen naar de RIVM modellen aan het kijken en niet naar wat er in andere landen gebeurt.

Preview:

Vanmiddag komt het RIVM weer met het weekrapport. Gezien de persconferentie gisteravond, het meest recente OMT advies en het interview met Van Dissel en Wallinga bij de NOS van afgelopen zaterdag heb je weinig fantasie nodig om te weten hoe dat rapport eruit komt te zien. En vooral welke conclusies het RIVM zal trekken en wat de media vervolgens over Nederland zal uitstorten....

Lees volledig artikel: Coronabeleid RIVM met mondkapjes voor de ogen

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Electorale formatie obstipatie: de cijfers - 86688