Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De cijfers zeggen: nu geen derde golf!

De cijfers zeggen: nu geen derde golf! - 17170
Samenvatting van het artikel

De dagresultaten van de GGD-teststraten laten zien dat er in Nederland (nog) geen derde golf gestart is, ondanks het feit dat het RIVM daarover andere mededelingen doet. Door het atypische patroon van het testen tijdens het winterweer komt het RIVM vandaag met een reproductiefactor die een compleet verkeerd beeld zal geven. Die betreft namelijk de situatie van de koude winterdag12 februari en is kunstmatig hoog door de sterke toename van het testen in de lenteweek erna.

Preview:

Doordat inmiddels wel per dag de resultaten bekend worden gemaakt van de GGD-teststraten, is nu een beter beeld te geven van de verspreiding van Covid-19 in Nederland. En dat beeld is gunstiger dan het RIVM ons de afgelopen weken voorhoudt. Met name doordat bij de snelle overgang half februari v...

Lees volledig artikel: De cijfers zeggen: nu geen derde golf!

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Stemtel pagina EP2024, 6 juni 2024 - 89126