Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Wat was de waarde van de voorspellingen half oktober?

Wat was de waarde van de voorspellingen half oktober? - 13334
Samenvatting van het artikel

Half oktober kwam Ernst Kuipers bij de Tweede Kamer met een prognose van de benodigde ziekenhuiscapaciteit. Die speelde ook een rol bij de besluitvorming van het kabinet op 13 oktober. Maar die prognose sloeg echt nergens op, wat men toen al had kunnen weten. Toch spreken de media hem er niet op aan en spelen zijn uitspraken over de toekomst nog steeds een rol bij de besluitvorming in Nederland.

Preview:

Helaas moet ik na een aantal blogs over hem, nog een keer de focus leggen op Ernst Kuipers. Laat ik vooropstellen dat ik hem een aardige en hardwerkende man vind, die ongetwijfeld opkomt voor wat hij denkt dat de belangen zijn van de groepen die hij vertegenwoordigt. Maar waarmee ik nu kom, is niet...

Lees volledig artikel: Wat was de waarde van de voorspellingen half oktober?

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.