Infogids Master Steve JobsSchool Sneek

Donderdag 23 mei was er een informatieavond voor ouders die wellicht hun kinderen naar de Master-Steve JobsSchool in Sneek willen sturen. Er waren circa 150 aanwezigen, waarvan zelfs ouders die op meer dan 20 minuten afstand wonen.

Het was een prima avond, waar in de ins en outs van deze school werd uitgelegd, o.a. door een aantal enthousiaste leerkrachten die op deze school (een nieuw gebouw) gaan werken. Vanuit hun ervaringen met de SlimFit aanpak hebben zij het schoolmodel van O4NT omarmd en verder uitgewerkt.

Vragen werden gesteld en beantwoord. En hun nieuwe aanpak werd in deze Infogids geplaatst, die heel goed beschrijft wat kinderen (en ouders) mogen verwachten in een school die met onze aanpak gaat werken.Kreeg al veel reacties van mensen die aangaven dat ze graag weer 4 zouden willen zijn en naar deze school gaan.

Op 10+ plekken begint men in het najaar een school op basis van onze aanpak. Naast Sneek is dat in Emmen, Maastricht, Breda, Heenvliet, Almere, Amstelveen en Amsterdam.

We zijn met veel scholen in gesprek die er ook over denken om zich bij ons aan te sluiten. En ook krijgen we vragen van ouders of er ook een dergelijke school in de buurt is/komt.  Of dat het geval zal zijn hangt veel van die ouders zelf af. Zij kunnen ervoor zorgen dat de school waar hun kind naar toe hem/haar goed voorbereidt op de toekomst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *