Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Bestaande immuniteit tegen Covid-19

Bestaande immuniteit tegen Covid-19 - 24841
Samenvatting van het artikel

Twee zeer interessante artikelen over pre-immuniteit tegen Covid-19 en het verschil tussen natuurlijke infectie en na vaccinatie van Marc Girardot van het wetenschapscollectief Panda.

Lees volledig artikel: Bestaande immuniteit tegen Covid-19

Leestijd: < 1 minuut

Met regelmaat kom ik artikelen of interviews tegen, die ik zeer de moeite waard vind. Dat was vandaag ook het geval. Ze zijn al wat ouder en ik vind het heel jammer, dat ik ze nu pas kon lezen. De auteur/geïnterviewde is Marc Girardot en hij is actief bij PANDA. Dit is hun mission statement:

Bestaande immuniteit tegen Covid-19 - 24840

Het heeft een imponerende groep van professionals die erbij betrokken zijn en er zijn ook vele interessante analyses geplaatst, die behoorlijk in lijn zijn met datgene wat op deze site sinds maart vorig jaar is gepubliceerd.

Er zijn twee belangrijke stukken, waar ik uw aandacht voor vraag.

1.Een interview met Marc Girardot over het onderwerp “natuurlijke immuniteit tegenover immuniteit door vaccinatie”. 

2.Een artikel van Marc Girardot over de reeds eerder bestaande immuniteit tegen Covid-19. 

Het tweede artikel is heel lang, maar zeer de moeite waard. Ook vol met de links naar de bronnen op basis waarvan Marc Girardot tot zijn conclusies is gekomen. Hij is ook geen medicus van beroep, maar wel heel ervaren in data-analyses en het bestuderen van wetenschappelijke literatuur. (Dus u begrijpt misschien waarom hij me zo aanspreekt).

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.