Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 22 augustus 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 22 augustus 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 22 augustus 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 22 augustus 2021

Ook de GGD-cijfers van vrijdag laten een vrijwel stabiele situatie zien t.o.v. de week ervoor. 2214 positieve testen t.o.v. 2196 de week ervoor.

Eigenlijk kan je zeggen dat we nu circa een week in een vrijwel stabiele situatie zitten t.a.v. de positieve testen bij de GGD.

Covid Dagcijfers 22 augustus 2021 - 22787

De ziekenhuisopnames waren vrij laag vandaag. Maar de meldingen over het weekend zijn doorgaans minder betrouwbaar. Ook worden er minder mensen uit het ziekenhuis ontslagen. Pas op dinsdag is dat beeld pas weer goed te geven.

Het ziet er naar uit dat het weekrapport van het RIVM op dinsdag over de gehele linie een stabiel beeld zal laten zien.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 22 augustus 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.