Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Cursus Projectleider O4NT

Samenvatting van het artikel

Cursus Projectleider O4NT Zowel in Nederland als in het buitenland (zoals Spanje, Griekenland, Zuid-Afrika en Dubai) gaan steeds meer scholen aan de slag met de O4NT-aanpak. Om het transitieproces goed te laten verlopen zijn er diverse projectleiders nodig, die scholen bij die overgang naar O4NT begeleiden. Daarom geeft O4NT een cursus Projectleider O4NT op 3 avonden […]

Lees volledig artikel: Cursus Projectleider O4NT

Leestijd: < 1 minuut

Cursus Projectleider O4NT

Zowel in Nederland als in het buitenland (zoals Spanje, Griekenland, Zuid-Afrika en Dubai) gaan steeds meer scholen aan de slag met de O4NT-aanpak. Om het transitieproces goed te laten verlopen zijn er diverse projectleiders nodig, die scholen bij die overgang naar O4NT begeleiden.

Daarom geeft O4NT een cursus Projectleider O4NT op 3 avonden in juni  van 18 tot 22 uur in Amsterdam  (16,23 en 30 juni). De cursus is in principe gratis.

De cursus is gericht op mensen met ervaring in het onderwijs, affiniteit met ICT, en interesse voor de O4NT-aanpak, die in de toekomst op ZZP-basis projectleiders-klussen in Nederland of in het buitenland op zich willen nemen.

Maar de cursus is ook voor leerkrachten/IB-ers die de projectleiding O4NT op de eigen school op zich zullen gaan nemen.

Bij deze cursus zijn er 20 plekken beschikbaar.

Indien er meer inschrijvingen dan 20 zijn, wordt er geselecteerd op basis van de inhoud van de aanmeldingsmail, de ervaring en beschikbaarheid in de nabije toekomst.

U wordt verzocht een mail te sturen naar Hans Theeboom, O4NT Sources hans@o4nt.nl.  De mail moet voor 30 mei 2015 binnen zijn.

Sluit uw CV bij of als link, geef aan of u al dan niet in het buitenland wilt werken en zo ja, wat daarvan de maximale periode is. En vooral waarom u denkt dat u een goede projectleider O4NT zult zijn.

U ontvangt dan uiterlijk 3 juni de melding of u al dan niet voor deze training in aanmerking komt

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205