Cursus Projectleider O4NT

Zowel in Nederland als in het buitenland (zoals Spanje, Griekenland, Zuid-Afrika en Dubai) gaan steeds meer scholen aan de slag met de O4NT-aanpak. Om het transitieproces goed te laten verlopen zijn er diverse projectleiders nodig, die scholen bij die overgang naar O4NT begeleiden.

Daarom geeft O4NT een cursus Projectleider O4NT op 3 avonden in juni  van 18 tot 22 uur in Amsterdam  (16,23 en 30 juni). De cursus is in principe gratis.

De cursus is gericht op mensen met ervaring in het onderwijs, affiniteit met ICT, en interesse voor de O4NT-aanpak, die in de toekomst op ZZP-basis projectleiders-klussen in Nederland of in het buitenland op zich willen nemen.

Maar de cursus is ook voor leerkrachten/IB-ers die de projectleiding O4NT op de eigen school op zich zullen gaan nemen.

Bij deze cursus zijn er 20 plekken beschikbaar.

Indien er meer inschrijvingen dan 20 zijn, wordt er geselecteerd op basis van de inhoud van de aanmeldingsmail, de ervaring en beschikbaarheid in de nabije toekomst.

U wordt verzocht een mail te sturen naar Hans Theeboom, O4NT Sources [email protected].  De mail moet voor 30 mei 2015 binnen zijn.

Sluit uw CV bij of als link, geef aan of u al dan niet in het buitenland wilt werken en zo ja, wat daarvan de maximale periode is. En vooral waarom u denkt dat u een goede projectleider O4NT zult zijn.

U ontvangt dan uiterlijk 3 juni de melding of u al dan niet voor deze training in aanmerking komt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *