Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Nieuw onderwijs voor een nieuwe tijd

Samenvatting van het artikel

Nieuw onderwijs voor een nieuwe tijd Vandaag zijn we naar buiten gekomen met een manifest, waarin we een oproep doen aan ouders, leerkrachten, gemeenten en anderen om mee te helpen een nieuw concept basisschool tot stand te brengen. Dat is een school, die ervan uitgaat dat de iPad bestaat en goed bij het onderwijs gebruikt […]

Lees volledig artikel: Nieuw onderwijs voor een nieuwe tijd

Leestijd: < 1 minuut

Nieuw onderwijs voor een nieuwe tijd

Vandaag zijn we naar buiten gekomen met een manifest, waarin we een oproep doen aan ouders, leerkrachten, gemeenten en anderen om mee te helpen een nieuw concept basisschool tot stand te brengen. Dat is een school, die ervan uitgaat dat de iPad bestaat en goed bij het onderwijs gebruikt kan worden. De school is dus niet alleen een gebouw, maar bestaat ook in een virtuele wereld. Het schoolgebouw is anders (geen klaslokalen, geen frontaal onderwijs), het hele jaar open. Ouders spelen een belangrijke rol.

Lees hier alles over ons concept:  www.o4nt.nl

En dit is een animatie waarin in 5 minuten onze aanpak wordt uiteengezet.

Ben je ouder, die een kind naar deze school wil sturen, geef je dan op, of wil je op een andere manier mee helpen om die school tot stand te brengen, geef je dan op die site op.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.