Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Reacties op mijn autobiografie

Eerste reacties op mijn autobiografie - 58994
Samenvatting van het artikel

Naast een aantal bijzondere reacties op mijn autobiografie is er ook een interview gemaakt door de crew van Tegenwind.tv. Net zoals hun eerdere documentaires een bijzondere combinatie van inhoud en beeld.

Lees volledig artikel: Reacties op mijn autobiografie

Leestijd: 2 minuten

Reacties op mijn autobiografie

Bij de Tegenwind-serie waar ik aan mee mocht doen, was er steeds een combinatie tussen de interessante inhoud en het prachtige beeld. Dat kwam door de professionaliteit van zowel de journalisten als de technische crew. Inmiddels is er ook een website met veel zowel geschreven als visuele inhoud. Echt een aanrader, door de stukken die er staan en de interviews die er gehouden worden.

In hun wekelijkse serie “Het Kompas” werd ik geïnterviewd over mijn autobiografie. En ook hier is er veel aandacht besteed aan inhoud en beeld. (Zelfs in het theater, waar de opname plaats vond, vloog er een drone!).

Onderaan dit artikel treft u enkele fragmenten aan uit dit interview. (Voor abonnees is het al op de Tegenwind site te bekijken. Over een week komt het voor iedereen beschikbaar.)

Ondertussen krijg ik al heel positieve reacties binnen van lezers van mijn autobiografie. Ik heb niet alleen veel tijd en energie gestoken in het schrijven van het boek, maar ook mijn hele ziel en zaligheid. Daarom ben ik blij om vanuit die reacties te vernemen dat de inhoud ook op de juiste manier is “aangekomen”.

Hieronder een paar reacties van mensen, die u wellicht kent.

Steven van Eijck – staatssecretaris Financiën kabinet-Balkenende I, voorzitter RAI, kroonlid SER: “In deze zelfgeschreven biografie, kenmerkend voor Maurice de Hond, spaart hij ook zichzelf niet. Een fascinerend levensverhaal waarvan iedereen delen (her)kent en waarin een turbulente, dynamische tijd boeiend tot leven komt aan de hand van de impact die Maurice de Hond heeft gehad.’

Felix Rottenberg – Programmamaker, partijvoorzitter PvdA (1992-1997): “Maurice de Hond heeft ontroerende memoires geschreven. Verre van ijdel, stimulerend door zijn inzichten, mathematisch en intuïtieve denkkracht. Hij is geen allemansvriend maar een vernieuwer die zich niet aanpast aan de modes van de dag”

Cor Boonstra – voormalig CEO Philips en topfunctionaris: “Maurice de Hond rapporteert over zijn vele uitdagingen, zijn successen en emoties. Maar ook over weerstanden, falen en zwarte tijden. Dat alles helder geschreven. Boven alles een moedig boek.”

 Hans Hillen – Minister van Defensie kabinet-Rutte I, lid Eerste Kamer en Tweede Kamer, voormalig journalist:  “Dit boek is een boek over Maurice, maar tegelijk een fascinerend verslag over politiek en samenleving gedurende zijn leven van driekwart eeuw. Fascinerend vooral omdat hij door zijn geëngageerde schrijfstijl niet alleen de feiten, maar ook de emoties daar om heen weer voelbaar maakt. Ja, authentiek Maurice: alles gaat vibreren wat hij aanraakt.”

 Jacques Wallage – voormalig fractievoorzitter PvdA Tweede Kamer, oud-burgemeester Groningen: “In een land waar de emoties al gauw met de feiten op de loop gaan geeft Maurice de Hond in dit boek steeds een grondige onderbouwing aan zijn opvattingen. Hij stelt de feiten centraal en bestrijdt zo onrecht en onzin sober en overtuigend.”

Misschien ten overvloede, maar hier kunt u het boek bestellen.

Hier kunt u het hele interview van bijna 1 uur vinden.

U heeft zojuist gelezen: Reacties op mijn autobiografie.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deze website opereert dankzij de financiële steun van de bezoekers en kent geen paywall of adverteerder. Klik hier als u een (kleine) donatie wilt geven. Onze dank is groot.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.