Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Coronacrisis Week 51 – 2021

Coronacrisis Week 47 – 2021 - 26122
Samenvatting van het artikel

Omikron vergroot de urgentie van ventilatie . Hoeveel schade kan je aanrichten in één pennenstreek? . Hadden ze maar geluisterd! . Prognose: 17 miljoen Nederlanders in het ziekenhuis . De column die ik had willen schrijven . Van Dissel verklapt onbedoeld een geheim . Een verbijsterende ervaring met de Twijfeltelefoon . Omikron in het buitenland – update 24 december 2021 . Waar wijst Gauteng naar? . Stop de Lockdown NU . Ventilatie advies voor de feestdagen . Dankwoord aan de medewerkers en u

Lees volledig artikel: Coronacrisis Week 51 – 2021

Leestijd: < 1 minuut

Bestrijdingsmaatregelen

Omikron vergroot de urgentie van ventilatie Hoeveel schade kan je aanrichten in één pennenstreek? Hadden ze maar geluisterd!

Data

Prognose: 17 miljoen Nederlanders in het ziekenhuis

COVID-19

De column die ik had willen schrijven Van Dissel verklapt onbedoeld een geheim Een verbijsterende ervaring met de Twijfeltelefoon Omikron in het buitenland – update 24 december 2021 Waar wijst Gauteng naar? Stop de Lockdown NU

Ventilatie

Ventilatie advies voor de feestdagen

Persoonlijk

Dankwoord aan de medewerkers en u

Voor een complete inhoudsopgave klik hier. 

Overzicht Week 51 – 2021.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.