Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Word lid / abonnee!

Word Lid / abonnee ! - 71393
Samenvatting van het artikel

Blijf ons steunen. Word abonnee/ supporter/ vriend / bondgenoot van deze site.

Lees volledig artikel: Word lid / abonnee!

Leestijd: 2 minuten

Word lid / abonnee!

Lid - 71264

Beste bezoekers van mijn site,

Sinds 2020 hebben we veel bereikt, mede dankzij jullie morele en financiële steun. Jullie donaties hebben ons geholpen om door te gaan met het delen van waardevolle, onafhankelijke content. Daar ben ik jullie enorm dankbaar voor.

Nog steeds hebben we forse aantallen bezoekers. En ook op andere manieren merken we dat ons werk wordt gewaardeerd.

Maar we staan wel door de gestaag afnemende donaties en de voortdurende kosten voor forse uitdagingen.

Om deze reden introduceren we vanaf aanstaand weekend een lidmaatschap voor deze site voor minimaal 15 euro per jaar, waarmee je onbeperkte toegang krijgt tot al onze content. Voor anderen zal er op een deel van de content een beperking van de toegang gelden. Dit helpt ons om met deze site door te gaan, zoals u van ons gewend bent.

Zo kan je meedoen

Interesse om abonnee, supporter, vriend of bondgenoot te worden en door te gaan met onbeperkte toegang? Bezoek dan de aanmeldpagina. Het minimumbedrag is 15 euro per jaar.

Word Lid / abonnee ! - 75282

Voor degenen die de afgelopen 6 maanden hebben bijgedragen met een donatie is er een gratis abonnement: Jullie hoeven niet te betalen voor dit lidmaatschapsjaar. Stuur een mail met je gewenste gebruikersnaam naar support@maurice.nl, en we sturen je snel je lidmaatschap.

Als je het lidmaatschap momenteel niet kunt veroorloven en toch graag volledige toegang wil houden tot alle informatie, willen we je toch betrokken houden. Dankzij de genereuze bijdragen van enkele bondgenoten van onze site, kunnen we je een lidmaatschap aanbieden. Een simpele mail naar redactie@maurice.nl met je gewenste gebruikersnaam is voldoende, Binnen enkele dagen krijg je dan de toegangsinformatie.

Wil je ook meerdere lidmaatschappen ondersteunen? Maak dan een bedrag over naar onze rekening:

Stichting Oordeel Zelf
IBAN:  NL88 INGB 0006 71 6462

Ik ben dankbaar voor jullie voortdurende steun en hoop op begrip voor deze noodzakelijke stap. Het is mijn doel om jullie te blijven voorzien van waardevolle en onafhankelijke content.

Met oprechte dank,

Maurice de Hond

Lid - 71264
Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De eindafrekening - 88558