Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Hartelijk dank, voor een bijzondere verjaardag

Hartelijk dank, voor een bijzondere verjaardag - 49794
Samenvatting van het artikel

Tijdens mijn verjaardagsfeest werd er een compilatie getoond van interviews die door Vincent Everts waren gehouden. Het heeft een extra dimensie gegeven aan de viering van mijn verjaardag. Ook de uitgebreide interviews treft u hieronder aan.

Lees volledig artikel: Hartelijk dank, voor een bijzondere verjaardag

Leestijd: 2 minuten

75  jaar

Mijn 75e verjaardag werd heel bijzonder. Naast de vele gelukwensen en cadeaus, die ik op diverse manieren gisteren heb ontvangen, bleek Vincent Everts twaalf personen uitgebreid geïnterviewd te hebben over mij en mijn leven. Plus dat Mark Rutte ook nog een persoonlijke boodschap had laten opnemen.

Die werden getoond tijdens het diner dat we vrijdagavond hadden met ook een aantal speciale gasten, die een rol in mijn leven spelen of hadden gespeeld.

Van de gesprekken, die Vincent had gevoerd is een collage gemaakt van bijna een kwartier. Maar daarnaast zijn van alle gesprekken aparte video’s gemaakt. Een aantal van de geïnterviewden kennen me al meer dan 40 jaar. Ik heb in de een of andere vorm met ze gewerkt en er is een band ontstaan, die tot en met vandaag is blijven bestaan.

Anderen kennen me meer vanuit het publieke optreden en hebben op basis daarvan een gefundeerde mening over mij. Daarbij worden negatieve punten/kritiekpunten niet gemeden. Waar ik blij mee ben. Want eerlijkheid staat bij mij voorop.

Om u in de gelegenheid te stellen één of meer van deze gesprekken terug te zien/te luisteren staan hieronder de links ernaar toe.

Maar daarvoor wil ik iedereen bedanken, die door zijn of haar attentie mij zo een bijzondere dag hebben bezorgd en Vincent Everts en de geïnterviewden dat ze zoveel tijd beschikbaar stelden in het kader van mijn verjaardag. Ik stel het zeer op prijs.

En voor degenen, die zich afvroegen of ik nu van plan ben om met pensioen te gaan, nee, dat gaat niet gebeuren. In de komende maand zal ik mijn biografie afmaken, er gaan bijzondere dingen gebeuren rondom de Deventer Moordzaak en ik zal, zolang dat nodig is, op deze site aandacht blijven schenken aan de Coronacrisis en de vele maatschappelijke problemen die daar direct of indirect mee samenhangen. Daarnaast kom ik eens in de twee a drie weken met een peiling naar buiten. Vanzelfsprekend, zolang mijn gezondheid dat toelaat.

De links naar de video’s.

Daarnaast is er ook nog een overzicht van 10 minuten gemaakt van mijn optreden in de media sinds 1973.

Meer informatie over de biografie, treft u hier aan. 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205