Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 4 oktober 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 4 oktober 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 4 oktober 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 4 oktober 2021

Zaterdag en zondag zijn normaal a-typische dagen. Met lagere aantallen mensen die zich komen testen, maar met een hoger percentage positief. Afgelopen zaterdag was de eerste dag in een maand, waarbij er een groei was.t.o.v. de week ervoor (+11%).

Pas woensdag kunnen we zien of er een structurele verandering is opgetreden in deze cijfers. Plus dat we het effect van Testen voor Toegang kunnen zien in het weekrapport van het RIVM.

Covid Dagcijfers 4 oktober 2021 - 23943

Ook de ziekenhuiscijfers zijn in het weekend wat anders van karakter dan tijdens werkdagen. (De cijfers van vandaag hebben betrekking op gisteren: zondag. Ook hierbij hebben we de cijfers van dinsdag en woensdag nodig om te zien hoe de trend echt is.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 4 oktober 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205