Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Van een intelligente lockdown naar een domme lockdown

Van een intelligente lockdown naar een domme lockdown - 13821
Samenvatting van het artikel

Zowel de maatregelen zelf als de toelichting van de premier en minister De Jonge laten zien dat de blinde paniek in het Catshuis is toegeslagen. Uit niets blijkt dat men de afgelopen 9 maanden iets heeft geleerd. We komen nu in een hardere lockdown terecht dan toen en dat gaat (veel) langer duren dan men nu aangekondigd heeft. Dat komt zowel door de winter, als door de maatregelen als door de toelichting.

Preview:

Gisteren had ik al uitgelegd dat het veel verstandiger zou zijn als de regering nog de Kerstvakantie de tijd zou nemen om te zien welke maatregelen wel of niet zin zouden hebben. Zowel de ontwikkeling van het weer deze week (er zit nu meer vocht in de lucht dan de afgelopen weken), als het fei...

Lees volledig artikel: Van een intelligente lockdown naar een domme lockdown

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De bijzondere aanpassingen van de oversterftemetingen - 96665