Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

“School van nu is een soort museum”

Samenvatting van het artikel

Een interview in VO-magazine van maart 2013, dat goed aangeeft wat mijn standpunten over het onderwijs zijn. Mede gebaseerd op mijn ervaringen in het afgelopen jaar. Het Interview We zijn kinderen aan het voorbereiden op het verleden. Miskennen daarbij hun digitale leven en wat zij daar allemaal doen en leren. Ook Neelie Kroes sprak zich daarover […]

Lees volledig artikel: “School van nu is een soort museum”

Leestijd: < 1 minuut

Een interview in VO-magazine van maart 2013, dat goed aangeeft wat mijn standpunten over het onderwijs zijn. Mede gebaseerd op mijn ervaringen in het afgelopen jaar. Het Interview

We zijn kinderen aan het voorbereiden op het verleden. Miskennen daarbij hun digitale leven en wat zij daar allemaal doen en leren. Ook Neelie Kroes sprak zich daarover uit in dit artikel.

Binnenkort veel meer over de uitwerking van onze plannen.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.