Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Let op de Eerste Kamer

Samenvatting van het artikel

Let op de Eerste Kamer Ten aanzien van de regeringsvorming na de verkiezingen dient zeker ook gekeken te worden naar de samenstelling van de Eerste Kamer. Niet alleen de huidige, maar zeker ook die (indirect) in maart 2011 gekozen gaat worden. Zeker als de nieuwe regering op slechts een paar zetels meer dan 75 zetels …

Let op de Eerste Kamer Lees meer »

Lees volledig artikel: Let op de Eerste Kamer

Leestijd: < 1 minuut

Let op de Eerste Kamer

Ten aanzien van de regeringsvorming na de verkiezingen dient zeker ook gekeken te worden naar de samenstelling van de Eerste Kamer. Niet alleen de huidige, maar zeker ook die (indirect) in maart 2011 gekozen gaat worden. Zeker als de nieuwe regering op slechts een paar zetels meer dan 75 zetels zal gebaseerd zijn is de kans groot dat de Eerste Kamer in 2011 geen meerderheid zal hebben. Lees dit artikel!

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Zo kan wel een regering gevormd worden die verbindt - 69285
Enorme electorale schommelingen na de verkiezingen - 69237