Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De landelijke uitslag van GR2010

Samenvatting van het artikel

De landelijke uitslag van GR2010 Voor geinteresseerden in politiek en onderzoek is hier een artikel dat gaat over de landelijke uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen woensdag. Het is vooral bedoeld als achtergrondinformatie, zodat de peilingen die in de komende tijd beschikbaar komen tot aan de verkiezingen in het juiste perspectief kunnen worden geplaatst. De landelijke uitslag […]

Lees volledig artikel: De landelijke uitslag van GR2010

Leestijd: < 1 minuut

De landelijke uitslag van GR2010

Voor geinteresseerden in politiek en onderzoek is hier een artikel dat gaat over de landelijke uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen woensdag. Het is vooral bedoeld als achtergrondinformatie, zodat de peilingen die in de komende tijd beschikbaar komen tot aan de verkiezingen in het juiste perspectief kunnen worden geplaatst.

De landelijke uitslag die vanaf woensdag jl. 21.30 uur wordt beschouwd als DE uitslag van afgelopen woensdag, verschilt nogal van de uitslag die echt afgeleid kan worden van de uitspraken van de opgekomen kiezers. In het onderstaande artikel wordt dat cijfermatig onderbouwd.

Landelijke uitslag Gemeenteraadsverkiezingen 2010

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.