Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » Media » Onderzoek artikel Monasch

Onderzoek artikel Monasch

Samenvatting van het artikel

Ik heb op basis van het artikel van Jacques Monasch een onderzoek gedaan. 16 stellingen zijn voorgelegd en de verschillen in beantwoording tussen de PVV-aanhang en anderen is heel groot. Het onderschrijft de beweringen van Monasch vrijwel volledig. Dit zijn de resultaten van het onderzoek. Onderzoek nav artikel Monasch over overeenkomst aanpak Wilders en Fortuijn …

Onderzoek artikel Monasch Lees verder »

Lees volledig artikel
Leestijd: < 1 minuut

Ik heb op basis van het artikel van Jacques Monasch een onderzoek gedaan. 16 stellingen zijn voorgelegd en de verschillen in beantwoording tussen de PVV-aanhang en anderen is heel groot. Het onderschrijft de beweringen van Monasch vrijwel volledig.

Dit zijn de resultaten van het onderzoek.

Onderzoek nav artikel Monasch over overeenkomst aanpak Wilders en Fortuijn

Wat mij trouwens het meeste opvalt hoe ooorverdovend stil het eigenlijk rondom dat artikel is gebleven. Het is al een indicatie dat de boodschap van Monasch aan dovemansoren is gericht en men inderdaad niets van het verleden leert.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 

Bekijk het MDH Corona Journaal

Het laatste nieuws omtrent corona!

Bekijk het MDH Corona Journaal

Bekijk het laatste nieuws
omtrent corona!