Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Daphne Marianne

Samenvatting van het artikel

Vanmorgen, op de verjaardag van haar overgrootmoeder, om 07.30 uur is Daphne Marianne de Hond geboren. De bevalling duurde uiteindelijk meer dan 24 uur, maar met Mari en onze dochter (3370 gram) is alles prima. Een geboorte is niet alleen een ongelooflijk moment, maar ook -althans voor mij- een heel emotioneel moment. Het wonder op […]

Lees volledig artikel: Daphne Marianne

Leestijd: < 1 minuut
Daphne Marianne - 1034
Familie De Hond, 21 mei 2009

Vanmorgen, op de verjaardag van haar overgrootmoeder, om 07.30 uur is Daphne Marianne de Hond geboren. De bevalling duurde uiteindelijk meer dan 24 uur, maar met Mari en onze dochter (3370 gram) is alles prima.

Een geboorte is niet alleen een ongelooflijk moment, maar ook -althans voor mij- een heel emotioneel moment. Het wonder op zichzelf, het historische element (de bewuste datum gaat toch voor ons en haar een hele speciale betekenis krijgen), maar ook een soort opvolging van generaties. Daphne heeft een grote familie in Santiago de Cuba (zelfs haar betovergrootmoeder leeft nog) en is ook het (half-)zusje van mijn vier kinderen, Marc, Michel, Brian en Nathalie.  

En niet te vergeten het kleinkind van mijn in 2002 overleden ouders. Juist daarom was het evenzeer een heel bijzonder (en emotioneel) moment dat toen wij enkele uren na de geboorte weer thuis kwamen kort erna al mijn kinderen (plus partner) er waren. De bovenstaande foto vormt dus om meerdere redenen de weerslag van een van de hoogtepunten uit mijn leven.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Terug naar de homepage

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019