Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Vaccin-inflatie

Vaccin-inflatie - 24480
Samenvatting van het artikel

Er is heel lang onduidelijkheid geweest over de bescherming die de vaccins ons zouden bieden. Heel lang zijn percentages genoemd van 95%. Steeds duidelijker wordt het dat de werking van de vaccins aan inflatie onderhevig is. Ook moeten we onderscheid maken tussen bescherming tegen ziek worden en tegen verspreiden van het virus, die duidelijk slechter is. Die laatste bepaalt met name het verloop van de epidemie en lijkt voor de oudere generatie, die het eerst is gevaccineerd al op vrijwel nul te liggen.

Preview:

Endemisch

We zitten inmiddels in de endemische fase van de epidemie en ieders verwachting was dat het aantal mensen dat nog ziek zou worden langzaam verder af zou nemen. Alleen nog een seizoenseffect van +30%, maar dankzij de vaccinaties zou het geen probleem worden. Voor het eerst waren h...

Lees volledig artikel: Vaccin-inflatie

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.