opiniepanel

Meerdere malen per week worden er onderzoeken uitgevoerd over actuele onderwerpen onder mijn leiding: www.peil.nl De resultaten treft u op die website aan.

Wekelijks worden op die site de resultaten gepubliceerd van het onderzoek dat gedaan wordt naar de ontwikkelingen van de politieke voorkeur en het vertrouwen in de regering alsmede andere actuele onderwerpen inzake politieke voorkeur. Als u zich als (gratis) lid opgeeft dan kunt u ook aan de onderzoeken zelf deelnemen en krijgt u toegang tot de resultaten van alle onderzoeken, die er sinds september 2002 zijn uitgevoerd.

handige links:

9 reacties op opiniepanel

Avatar

Rob de W

3 april 2010 om 14:04

Hallo Maurice,

Misschien niet de goede plek maar ik weet even niet anders. Bij Peil.nl mis is het aantal zetels wat gehaald is (in de peiling) van paars + dus Pvda D66 VVD en groen links.

Groet Rob de Werker.

Avatar

Rox

27 juni 2010 om 07:29

hallo,
wat vinden de NL’ers over PVV niet in de regering formatie ??
Ik heb niet voor ze gestemd, maar diet is geen democratie.
Koningen Beatrix zou geen rol moeten hebben in de regering formatie.
wat vind de meeste nederlander ?

Avatar

Piet v.d. Akker

4 juli 2010 om 11:19

Ik ben een NL’er en weet je wat ik vind? Dat NL óók voor de PVDA heeft gestemd, dat is nl. de op een na grootste partij. En dus moet die óók in de regering. Dát is democratie. En natuurlijk moeten die opruiers van de PVV niet in de regering – Wilders is niet in staat zich fatsoenlijk te gedragen, en dat moet ons vertegenwoordigen? Mag ik een teiltje??

Piet

Avatar

kozuchow

31 augustus 2010 om 07:08

Het is juist het beste dat een populisten partij als PVV direct in de regering komt.
Zo`n partij maakt niets waar van wat zij voorstellen cq veranderen willen.
Daarom wil de PVV niet regeren maar gedogen.

Avatar

Andre87

3 december 2011 om 17:28

Hallo Maurice,

Waarom worden nieuwe partijen eigenlijk niet eens per zoveel tijd meegenomen. Zo is er bijvoorbeeld een partij als Groen Rechts opgericht. Zou interessant zijn om te weten hoeveel mensen overwegen om op deze partij te stemmen.

Avatar

marleenn

12 december 2011 om 01:20

Als aanvulling op het onderzoek naar de effectiviteit van de griepprik (feb 2011): het debat wordt nog steeds niet gevoerd, noch wordt grootschalig onderzoek gedaan.
Wel wordt een kritische huisarts voor de rechter gedaagd omdat hij het nut van de griepprik en de belangverstrengeling binnen het RIVM aan de kaak stelt. zie voor meer info: http://www.steunhuisartsinproces.nl

wordt jullie onderzoek nog een keer herhaald?

Avatar

Eddy

24 januari 2012 om 22:55

Hallo Maurice.
Het is toch schrikbarend dat wij burgers onze huidige regering niet meer kunnen vertrouwen.Erger nog onze tegenpartijen zoals SP en groen links staan machteloos als het gaat om belangrijke beslissingen die van GROOTSTE belang zijn voor onze democratie zoals we hem nú nog kennen. Ook wij burgers staan machteloos nu toe te kijken hoe we naar de SLACHTBANK (Brussel)worden geleid.
Lees dit artikel aub
http://xandernieuws.punt.nl/?id=651418&r=1&tbl_archief=&
Dank U wel Minister Rutte en Minister de Jager

Avatar

markstaay

3 april 2012 om 13:04

Hallo Maurice,

Ik vind het erg jammer dat je geen betrouwbaarheidsintervallen meeneemt in je peilingen. Ik ben hier erg benieuwd naar. Of haalt dit de nieuwswaarde van jouw persberichten teveel onderuit?

Avatar

Joyenthal

28 augustus 2012 om 16:09

In het kader van de aanstaande verkiezingen die vooral lijken te gaan over de staatsschuld, zou je eens de volgende vraag moeten stellen: aan wie heeft de Nederlandse staat eigenlijk een schuld, volgens u? 1. Voornamelijk aan het buitenland. 2. Voornamelijk aan Nederlandse banken. 3. Voornamelijk aan Nederlandse burgers.

Reageer

log in om te reageren.

Welkom

Op deze site vind je diverse facetten van mijn leven terug. Wat ik vroeger gedaan heb en vandaag doe. Wat mij opvalt over wat er in Nederland en de wereld gebeurt.

Je treft mijn drie boeken aan die ik sinds 1986 geschreven heb. In het media-archief tref je veel van de interviews aan die ik in de afgelopen 30 jaar heb gegeven en artikelen die ik geschreven heb. Voor mijn onderzoeken verwijs ik je naar www.peil.nl, waar je ook lid kunt worden. In mijn weblog beschrijf ik wat me bezighoudt en/of opvalt bij wat er met name in Nederland gebeurt. Als jij je inschrijft kan je op mij of andere deelnemers reageren. Wil je me direct bereiken stuur dan een mail naar topdognl@yahoo.com.

Maurice de Hond

Volg mij op Twitter

  • zilverster op Geen effect meetbaar van griepvaccinatie: Welke onderzoeksmethode geeft het meest betrouwbare beeld?..."
  • aheijnen op Struisvogels: Ik heb niet alles gevolgd maar wil wel even reageren op de reactie van PeterV. Het feit..."
  • robertus op Drijfzand: Ria: wat het mes betreft is na jaren duidelijk geworden dat de speurhond Spike niet conform..."
  • RobT op Drijfzand: RobT 8 juli 2014 om 07:29 Uw reactie wacht op goedkeuring. Ik heb destijds ook veel gelezen over..."
  • Fleur op Drijfzand: “Aben vraagt onder meer een reactie van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) op..."
  • Macchu op Drijfzand: Ik heb altijd geloofd in zijn onschuld na de reactie op zijn veroordeling. Nu nog de herziening..."
  • hanss op Drijfzand: Nieuw onderzoek Deventer moordzaak!! http://nos.nl/tekst/671767-nie uw-onderzoek-deventer-moor..."
  • Marlies K. op Drijfzand: Correctie: de zaak is niet heropend. Het verzoek van de verdediging tot nader onderzoek (om..."
  • Wieteke op Drijfzand: PeterV, het zou Bas Haan sieren als hij nog eens kritisch naar de feiten kijkt waarop zijn..."
  • Marlies K. op Drijfzand: Hoera!!!! De Deventer Moordzaak wordt heropend door de Hoge Raad. Geweldig nieuws, vers van..."