Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De Vijfde Dimensie – 2002

Samenvatting van het artikel

Boek geschreven in 2002

Lees volledig artikel: De Vijfde Dimensie – 2002

Leestijd: < 1 minuut

mijn boeken - 843In 2002 kwam mijn boek uit ‘De Vijfde Dimensie‘.  Daarin geef ik aan dat belangrijke technologische ontwikkelingen van de afgelopen 120 jaar, zoals telefoon, radio, televisie, computer en internet, beschouwd kunnen worden als de geleidelijke schepping van een nieuwe dimensie waarin de mens kan opereren. Naast de drie ruimtelijke dimensies en de dimensie Tijd noem ik dit de vijfde dimensie. Vanuit dat gezichtspunt worden in het boek de huidige en verwachte ontwikkelingen in samenleving en economie bekeken.

Daarnaast beschrijf ik in het laatste deel de geschiedenis van Newconomy, vanuit mijn perspectief. In tegenstelling tot “Dankzij de snelheid van het licht” werd dit boek slecht verkocht. Mocht u niet naar De Slegte willen gaan, dan kunt u op deze site toch kennis maken met de inhoud ervan.


Download delen van ‘De Vijfde Dimensie’:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Enorme electorale schommelingen na de verkiezingen - 69237