Bestuurservaring

Vanmorgen gaf Robin Linschoten in Goedemorgen Nederland commentaar op het voornemen van Peter R. de Vries om de politiek in te gaan. De gevestigde belangen maken zich al weer op om dezelfde fouten te maken als bij de opkomst van Fortuyn.

Linschoten liet vooral merken dat hij vond dat Peter bestuurservaring mistte (die hij en zijn collega?s zo ruim bezitten, zoals hij steeds uitstraalt). Ik probeer dat soort opmerkingen dan altijd op de persoon zelf te betrekken. Wat was de bestuurservaring van Robin Linschoten zelf toen hij staatssecretaris werd? In 1982 werd hij als 25-jarige kamerlid voor de VVD. Na 12 jaar fractielidmaatschap werd hij in 1994 staatssecretaris (en in 1996 trad hij tussentijds af).
En wat vindt hij bij voorbeeld van de bestuurservaring van zijn partijgenote Laetitia Griffith, toen zij een half jaar geleden wethouder van financi

3 antwoorden
  1. Sven(neerlands welzijn partij)
    Sven(neerlands welzijn partij) zegt:

    Klopt weer een reaktie vanuit de eigen (haagse) kaste. Want wat is bestuurlijke ervaring? (of bedoelde hij inderdaad van hij komt niet uit de haagse politiek)Is het niet dat we geen bestuurders willen(regenten)maar dat we volksvertegenwoordigers willen, die onze eigen idealogie vertegenwoordigen.
    Dat is blijkbaar nogal benauwend voor de huidige haagse clan. Die keer op keer bewezen hebben wel regenten te zijn maar niet vast te houden aan hun zogenaamde idealogie en het feit dat ze het volk zouden moeten vertegenwoordigen. Maar meer bezig zijn vast te houden aan de politieke macht.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie